top of page

OSTEOPATHY

You are in a place where expertise and wellbeing meet

Osteopathy and Massage Studio Olgapatia

DO YOU FEEL LIKE

  • your neck is always stiff?

  • you have issues with your dental occlusion or recurring headaches? 

  • you suffer from insomnia or restless nights?

  • you're low on energy?

  • you often experience stress and anxiety in your daily life?

  • your back constantly hurts?

Massage therapist Olga Sidorova
graphic element

8 YEARS 
OF VERSATILE 
WORK EXPERIENCE

graphic element

100%
PERSONAL 
APPROACH

graphic element

1000+
SATISFIED
CUSTOMERS

Massage therapist and osteopath Olga Sidorova

A MASSAGE FOR YOUR PHYSICAL AND MENTAL WELLBEING

  • Enhance your health and vitality in everyday life and manage daily challenges

  • Improve sleep quality and general wellbeing, reduce stress

  • Reduce pain, enjoy lightness and mobility

SERVICES & PRICES

I offer you the best possible versatile and  comprehensive treatment.

I treat chronic and acute pains.

Everyone is welcome at my reception, regardless of age or profession.

45 min / 55 €
60 min / 70 €
75 min / 80 €
90 min / 100 €

30-50 min / 80 €

75 min / 90 €

80 min / 115 €

UNIQUE OFFER FOR BUSINESSES!

You can book me directly into your office and, regardless of your business, your staff will enjoy a high-quality, professional massage

or osteopathic treatment. Whether it's problems caused by sedentary work or the aches and pains caused by physically demanding jobs, I offer relief and treatment.

Massage therapist and osteopath Olga Sidorova

"My massage experience was fantastic! I came in with some tension and discomfort under my right shoulder blade from long hours at the computer. Olga, was attentive and professional, focusing on relieving the tension in that specific area, providing instant relief.

 

Throughout the session, she discussed any specific issues I was facing to tailor the massage to my needs. I truly appreciate Olga's expertise and warm approach. After a few sessions, I feel significantly better, with much-reduced discomfort under my right shoulder blade.

Overall, I had a positive experience, and I'm glad I chose Olga as my massage therapist. She genuinely cares about her clients' well-being, and I highly recommend her for anyone seeking a skilled and effective massage."

Cyril Dubson

GIFT CARD

Give yourself or a loved one a gift
that brings joy and relaxation!

You can choose the value of the gift card yourself, giving the receiver of the gift the freedom to choose the type of service that best suits their wishes and needs.

Alternatively, you can choose a specific service that you wish to gift.

To activate your gift card, select your desired service only on our website. When placing your order, enter your gift card's unique code and select the 'Use Gift Card' option. Please note that the gift card can only be used online; it cannot be used for in-store purchases. If the total amount of your order exceeds the value of the card, you can pay the remaining balance using regular payment methods.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

En osaa päättää tarvitsenko hierontaa vai osteopatiaa?

Ei ole väliä, valitsetko hieronnan tai osteopatian.  Kun tulet paikan päälle, keskustelemme  tilanteestasi ja tarpeistasi. Sen perusteella suosittelen ja ehdotan sopivaa hoitomuotoa, joka parhaiten palvelee sinua yksilöllisesti mikäli et ole varma millainen hoito auttaa sinua parhaiten.

Mitä tarvitsen mukaani hierontaan?

Hierontaan ei tarvitse tuoda mitään erityistä mukanaan. Voit halutessasi ottaa vesipullon.

Olen raskaana, voinko tulla hierontaan? 

Kyllä, hieronta tai osteopatia raskauden aikana voi olla erittäin hyödyllistä. Hieronta voi lievittää raskausajan kipuja ja jännityksiä, parantaa verenkiertoa sekä vähentää turvotusta. Se auttaa myös rentoutumaan ja vähentämään stressiä, mikä on tärkeää sekä äidille että vauvalle. Osteopatia voi auttaa kehon tasapainottamisessa ja valmistaa kehoa synnytykseen. Hoidon tehdään raskaana olevan tarpeisiin, joten voit olla varma, että saat turvallisen ja miellyttävän kokemuksen. Varaa aikasi nyt ja anna itsellesi hetki rentoutumista ja hyvinvointia.

Kuinka voin muuttaa tai peruuttaa varaamani ajan?

Mitä laitan päälle?

Hoitoon ei tarvitse valita erityisiä vaatteita, mutta suosittelen mukavien alusvaatteiden valitsemista. Naisille suositelen avattavia rintaliivejä urheiluliivien sijaan. Käytän aina pyyhkeitä varmistaakseni yksityisyytesi. Turvallisuutesi ja mukavuutesi ovat minulle ensisijaisen tärkeitä. Hoidossa ei olla koskaan alasti hygienia syistä.

Saako alaikäinen lapsi tulla hierontaan? 

Kyllä, alaikäinen voi tulla hierontaan vanhemman seurassa. Huoltajan läsnäolo varmistaa turvallisuuden ja mukavuuden alaikäiselle asiakkaalle.

Voinko tulla leikkauksen jälkeen?

Osteopatia voi olla erittäin hyödyllistä leikkauksen jälkeen, koska se voi edistää paranemisprosessia monin tavoin. Osteopaattinen hoito  vähentää turvotusta leikkaus aluen ympärillä, lievittää kipua ja jäykkyyttä sekä nopeuttaa paranemisprosessiä. Se auttaa myös palauttamaan kehon tasapainoa ja toiminnallisuutta, mikä on tärkeää leikkauksen jälkeisessä kuntoutuksessa. Varaa aikasi nyt ja tue kehosi paranemista osteopatian avulla. Jos sinulla on lisää kysymyksiä, ota rohkeasti yhteyttä!

Kyllä, voit tulla hierontaan leikkauksen jälkeen. On kuitenkin tärkeää, että leikkauksesta on kulunut riittävästi aikaa.

Vahvistetut varaukset ovat sitovia. Peruutukset ja ajanvarauksen siirrot tulee tehdä viimeistään 24 tuntia ennen hoidon alkua. Alle 24 tuntia ennen hoidon alkua peruutukset ja siirrot tulee tehdä puhelimitse, tekstiviestillä tai WhatsAppin kautta. Alle 12 tuntia ennen hoidon alkua tehdyistä peruutuksista veloitan 50% hoidon hinnasta. Peruuttamattomista varauksista veloitan hoidon täyden hinnan.

bottom of page