top of page

OLGA SIDOROVA

Olen se tyyppi joka aina vastaanottaa teidät lämpimällä hymyllä ja sydän auki

Minulle on aina ollut tärkeää ymmärtää jokaista, joka astuu ovestani sisään. Jokaisen tarina on erilainen, ja niiden tarkka kuuleminen on auttanut minua kehittämään omaa tapaani auttaa - asiakkaat kutsuvat sitä "Olgapatiaksi". Se ei ole vain hoitoa, se on yhteyden luomista ja sinun ainutlaatuisuutesi ymmärtämistä.
 

Työni ei ole pelkkä työ minulle; se on intohimo ja kutsumus. Pyrin luomaan paikan, jossa jokainen tuntee olonsa turvalliseksi ja voi olla oma itsensä. Tämä on paikka , jossa vallitsee luottamus ja missä jokaisen rajat kunnioitetaan. Syyllisyydelle ja manipulaatiolle ei ole tilaa tässä hoitolassa.

Olen niin kiitollinen, että saan olla osa sinun matkaasi kohti terveempää ja aidompaa elämää. Uskon, että yhdessä voimme saavuttaa ihmeellisiä asioita!

KOULUTUS & TAVOITTEET

2024- Osteopaatti (valvira rekisteri)
2019- VoiceWell-hoitaja
2016- Koulutettu hieroja (valvira rekisteri)

2010- Viulunsoiton opettaja 
 

Ensimmäiseltä ammatiltani olen viulunsoiton opettaja.

Valmistuin Oulun seudun ammattikorkeakoulusta vuonna 2010 musiikkipedagogiksi. Opetuskokemusta kertyi vuosien 2005–2013 välillä, kunnes jäin äitiyslomalle. Alun perin suunnitelmani oli viettää aikaa viulistin urani parissa, mutta elämä vei minut toisenlaisille poluille, joilla löysin toisen yhtä rakkaan ammatin.

Kokemukseni ja koulutukseni ovat antaneet minulle vankan pohjan työskennellä monien eri asiakasryhmien parissa. Erityisesti olen keskittynyt avustamaan ammattimuusikoita, ammattiurheilijoita, näyttelijöitä ja laulajia, mutta vastaanotolleni ovat tervetulleita kaikki, iästä tai ammatista riippumatta.

Hoidon näkökulmasta jokainen asiakas on minulle ainutlaatuinen, ja pyrin tarjoamaan kullekin yksilöllistä ja räätälöityä hoitoa. Kokemukseni hoitotyöstä on opettanut minulle, että jokainen hoitotilanne on kuin taideteos: aina erilainen, muuttuva ja juuri sitä, mitä asiakas sillä hetkellä tarvitsee. Tietysti kaikki hoitoni perustuvat vahvaan tieteelliseen pohjaan ja ammattitaitoon, ja asiakkaideni turvallisuus on aina ensisijaisen tärkeää.

Jos kaipaat hoitajaa, joka ymmärtää sinut yksilönä ja arvostaa aitoutta, olet tervetullut vastaanotolleni Kruununhaassa. Olen täällä auttamassa sinua matkallasi kohti parempaa hyvinvointia ja terveyttä.

SERTIFIKAATIT

bottom of page