top of page

PALVELUT

Tältä sivulta löydät kattavat tiedot hoidoistani, jotka palvelevat sekä kehoasi että mieltäsi osteopatia ja hieronta Helsingin keskustasta. Tutustu valikoimaani ja löydä juuri se hoito, joka tasapainottaa kehoasi ja tarjoaa rentoutumista sekä fyysisesti että henkisesti.

4.webp

HIERONTA

Hieronta voidaan nähdä taiteena, ja urheiluhieronta on taito, joka vaatii tarkkuutta, osaamista ja syvällistä ymmärrystä ihmiskehosta ja sen liikkeistä.

 

Urheiluhieronnassa keskitytään erityisesti fyysisen aktiivisuuden aiheuttamiin haasteisiin ja lihasten tarpeisiin. Se auttaa lievittämään fyysisen rasituksen aiheuttamaa jännitystä ja epämukavuutta, keskittyen nopeaan lihaskudoksen palautumiseen. 

hieronta

RASKAUSAJAN HIERONTA

Raskaushieronta on hierontamuoto, joka on suunniteltu raskaana oleville. Hieronnassa otetaan aina huomioon se missä vaiheessa raskaus on sekä millaisia muutoksia raskaus on tuonut kehoon. Hieronnan avulla voit nauttia raskaudestasi ja lievittää fyysisiä ja psyykkisiä oireita,

mutta turvallisuus ja asiantuntemus ovat avainasemassa.

TED_4368.jpg
osteopatia

OSTEOPATIA

Osteopatia on kokonaisvaltainen lähestymistapa terveydenhuoltoon, joka perustuu kehon rakenteen ja toiminnan välisten yhteyksien ymmärtämiseen. Osteopaattinen hoito pyrkii edistämään kehon luonnollista parantumisprosessia ja tasapainoa käyttämällä manuaalisia tekniikoita, kuten pehmytkudoksen mobilisaatiota, nivelten manipulaatiota

ja muita hienovaraisia käsittelyjä.

osteopatia

Kenelle osteopatia sopii?

kenelle osteopatia

Osteopatia sopii monille eri ikäryhmille ja vaivoille. Se voi auttaa ihmisiä, joilla on:

  • Selkä- ja Niskakipuja: Osteopatia voi tarjota helpotusta selän ja niskan kiputiloihin, kuten iskias, niskajäykkyys ja krooniset selkävaivat.

  • Lihas- ja nivelvaivoja: Jos kärsit nivelrikosta, jännevammoista tai muiden lihas- ja nivelvaivojen oireista, osteopatia voi olla hyvä vaihtoehto.

  • Stressiä: Osteopatia voi auttaa lievittämään stressin ja jännityksen aiheuttamia fyysisiä oireita, kuten päänsärkyä ja lihasjännitystä.

  • Urheiluvammoja: Urheilijat voivat hyötyä osteopaattisesta hoidosta, joka auttaa palautumaan vammoista ja ylläpitämään optimaalista suorituskykyä.

  • Lasten ja Vauvojen Osteopatia: Osteopatia voi olla apuna myös lasten ja vauvojen terveysongelmissa, kuten koliikissa, univaikeuksissa ja kehityksellisissä haasteissa.

  • Raskaana Olevia: Raskaana olevat naiset voivat hyötyä osteopaattisesta hoidosta, joka helpottaa raskauden aikaista epämukavuutta ja valmistaa kehoa synnytykseen.

Osteopatia perustuu ajatukseen, että keho pyrkii parantamaan itseään, ja osteopaattiset hoidot voivat tukea tätä prosessia. Osteopaattiset lääkärit tai terapeutit käyttävät käsillään helliä, mutta tehokkaita tekniikoita kehon rakenteen ja liikkeen parantamiseksi.

MIKSI VALITA OSTEOPATIA?

Osteopatia tarjoaa ainutlaatuisen lähestymistavan terveydenhuoltoon, joka ei keskity pelkästään oireiden lievittämiseen vaan pyrkii löytämään niiden juurisyyt. Se on turvallinen ja luonnollinen hoitomuoto ilman lääkkeiden käyttöä tai leikkausta.

Jos etsit vaihtoehtoa perinteiselle lääketieteelle ja haluat kokonaisvaltaisen tavan hoitaa terveysongelmiasi, osteopatia voi olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto.

Tervetuloa tutustumaan osteopatian maailmaan ja oppimaan lisää siitä, miten se voi parantaa elämänlaatuasi ja auttaa sinua voimaan paremmin.

VoiceWell hoito

VoiceWell®

VoiceWell®- hoito on erityisesti äänentuottoon, hengittämiseen, purenta- ja nielemisongelmiin käytetty hoitomuoto. Hoito sisältää erilaisia manuaalisia hoitomenetelmiä, jotka kohdistuvat niihin lihaksiin ja rakenteisiin, joilla on välitön yhteys kurkunpään, purennan, leukojen ja kielen toimintoihin. Hoidon avulla vaikutetaan siis erityisesti äänentuottoelimistön toimintaan. Hoidon tukena käytetään ääniharjoituksia ja annetaan äänenkäytönohjausta kokonaisvaltaisen rentoutumisen ja äänenkäytön tueksi.

VoiceWell® menetelmän kehittäjä sekä kouluttaja Kirsti Leppänen.

voicewell
purenta

PURENTA JA SELKÄHIERONTA

Purentatoiminta- häiriöiden (TMD) manuaalinen hoito

 

Purentalihashieronta on erityinen hierontatekniikka, joka kohdistuu leukanivelten ja purentalihasten alueelle.

Tätä hierontaa käytetään usein henkilöillä, joilla on leukaan tai purentaan liittyviä ongelmia, kuten purentavirheitä, leukanivelkipuja, hampaiden narskuttelua (bruksismi) tai purennan jännitystä.


Purentalihashieronta voi auttaa rentouttamaan leuan alueen lihaksia, lievittämään kipua ja jännitystä sekä parantamaan leuan liikkuvuutta. Hieronta voi myös olla hyödyllinen niille,

jotka kärsivät päänsärystä tai migreenistä, jotka voivat liittyä purentalihasten jännitykseen.

Hieronnan tavoitteena on lievittää kipua ja jännitystä, mutta se voi myös auttaa ehkäisemään pidemmän aikavälin ongelmia, kuten hampaiden kulumista tai leukanivelten häiriöitä.

Purenta ja selkähieronta
bottom of page